L'Hospitalet pide la implantación de la ley contra la homofobia

L'Hospitalet pide la implantación de la ley contra la homofobia

2 OCTUBRE DE 2015. UN ANY APROVACIÓ LLEI CONTRA LA LGTBI+FÒBIA

2 OCTUBRE DE 2015. UN ANY APROVACIÓ LLEI CONTRA LA LGTBI+FÒBIA

EL COL.LECTIU LGTBI AMB "2 ANYS SENSE JUSTICIA JUAN ANDRES"

EL COL.LECTIU LGTBI AMB "2 ANYS SENSE JUSTICIA JUAN ANDRES"

" 23 de setembre dia de la visibilitat BISEXUAL "

" 23 de setembre dia de la visibilitat BISEXUAL "
Aquest dimecres celebrem el dia de la visibilitat BISEXUAL. Cal combatre i lluitar contrar la BIFÒBIA en totes les seves manifestacions. Cal eradicar la violència contra les persones bisexuals i donar suport efectiu a les víctimes de la BIFÒBIA. És cabdal posar tots els mecanismes adients -econòmics, socials i sanitaris- al servei del col·lectiu de persones bisexuals.
La llei contra la LGTBI+FÒBIA pot ser una eina important per posar fre a les agressions i discriminacions vers la Bisexualitat.
L'OCH convida a totes les víctimes de Bifòbia a presentar denúncia a l'OCH och.observatori@gmail.com-
Fem una crida a participar en l'acte convocat per la regidoria de polítiques LGTBI de l'Ajuntament de Ripollet on es posarà la bandera bisexual.
"Un acte impulsat per Enrenou, LesBiCat i Sin vergüenza i amb el suport de la Plataforma LGBTI de Catalunya, on hi esteu totes convidades.
Des d'Enrenou creiem que aquest és un acte simbòlic en el reconeixement de la lluita que durant molts anys es porta fent des dels activismes plurisexuals i de lluita contra el monosexisme.
Per aquest motiu us convidem a totes a venir i a fer pluri-pinya!
Lloc: Ajuntament de Ripollet (Carrer Balmes, 2, 08291 Ripollet)
Hora: 12.30 h "

DIFERENTS CANDIDATURES SIGNEN COMPROMÍS PER IMPLEMENTAR LLEI CONTRA LA LGTBI+FÒBIA

Representants de Junts Pel Sí, PSC, Catalunya Sí Que Es Pot i CUP signen el seu compromís per implementar la Llei Contra la LGTBIfòbia


Avui, representants de Junts Pel Sí, PSC, Catalunya Sí Que Es Pot i la CUP van signar un document elaborat per la plataforma d’entitats LGTBIcat segons el qual els candidats es comprometen a implementar la Llei Contra la LGTBIfòbia després del 27-S. A l’acte estaven convidats totes les candidatures que van votar a favor de la normativa el passat octubre, i tots excepte Ciutadans van assistir.
L’acte va tenir lloc al Parc de la Ciutadella, a les 12:30, amb la presència de l’Anna Simó i en César Martínez (Junts Pel Sí), en Raúl Moreno (PSC), en David Companyon (Catalunya Sí Que Es Pot) i l’Anna Gabriel (CUP). Tots van signar el seu compromís amb la implementació d’aquesta normativa pionera i van prometre fer tot el possible perquè es posi en pràctica.
A l’acte també van assistir, de la part de les entitats, l’Emilio Ruiz, President de Casal Lambda, en Joaquim Roqueta, President de Gais Positius, i l’Eugeni Rodríguez, President de l’Observatori Contra l’Homofòbia. Tots tres van parlar també i van recordar l'esforç que es va fer per a aprovar la llei “en un temps record” i com un cop aprovada la Generalitat no ha posat en marxa els mecanismes necessaris per a la seva implementació.
En concret es demana prioritat a implementar els articles referents a Educació-Bullying- Salut-Prevenció VIH- Laboral-Inserció mon laboral persones transsesxuals- Règim d'infraccions i samcions, drets sexuals i reproductius de les dones lesbianes i bisexuals i fer els decrets necesaris per la seva apilicació

COMPROMÍS PLOÍTIC IMPLEMENTACIÓ LLEI CONTRA LA LGTBI+FÒBIA

COMPROMÍS PLOÍTIC IMPLEMENTACIÓ LLEI CONTRA LA LGTBI+FÒBIADIMARTS 22 DE SETEMBRE A LES 12.30H MONUMENT LGTBI -PARC CIUTADELLA,BCN-

DEBAT LGTBI. VOLEM IMPLEMENTACIÓ INMEDIATA LLEI CONTRA LA LGTBI+FÒBIA

DEBAT LGTBI. VOLEM IMPLEMENTACIÓ INMEDIATA LLEI CONTRA LA LGTBI+FÒBIA

GRÁFICOS | Los derechos LGTB en el mundo, país a país

GRÁFICOS | Los derechos LGTB en el mundo, país a país    via eldiario.es

L'OCH A PIKNIC ELECTRONIC

Aquest diumenge l'Observatori Contra l'Homofòbia estarem a Piknic Electrònic Bcn. Repartirem guies contra l'homofòbia i donarem informació sobre drets lgtbi. Repartirem preservatius amb col.laboració amb Gais Positius. Contarem també amb la col.laboració de La Fernanda i la Yosi.
T'esperem a la nostre caseta.

Termòmetre ELECTORAL LGTBI,OCH "ELECCIONS CATALUNYA 2015"

Termòmetre ELECTORAL LGTBI,OCH "ELECCIONS CATALUNYA 2015"
L'Observatori Contra l'Homofòbia presenta les següents demandes a les candidatures que es presenten a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.
-Pla urgent i contundent contra el bullying per lgtbi+fòbia a les escoles. Cal aturar les violències contra les nenes i adolescents lgtbi. Implementació inmediata de l'article 12 de la Llei contra la lgtbi+fòbia.
-Mesures adients per fer front a les discriminacions que pateixen les treballadores i treballadors lgtbi a la feina. Implementació immediata de l'article 21 de la Llei contra la lgtbi+fòbia.
-Garantir els drets sexuals i reproductius de les dones lesbianes i bisexuals amb carrec de la seguretat social.
-Establir polítiques contundents vers a la prevenció del VIH. Implementació immediata de l'article 16 de la Llei contra la lgtbi+fòbia.
-Activar de forma eficaç el procés per denunciar incidents per lgtbi+fòbia. Implementació immediata d'articles del 31 al 38 de la Llei contra la lgtbi+fòbia.
-Signar els convenis que estableix la llei per desenvolupar de forma complerta totes les garanties en drets que implementa la llei. Donar suport a les entitats que lluiten pels drets i llibertats lgtbi i en concret signar conveni amb l'OCH com a institució que desenvolupa tota l'atenció i defensa de les víctimes per lgtbi+fòbia
-IMPLEMENTACIÓ EN EL SEU CONJUNT DE LA LLEI 1172014 DE 10 OCTUBRE. Calen els decrets oportuns per crear els organismes que estableix la llei, com l'encara no constituït Consell Nacional LGTBI.
--Plans d'inserció laboral per persones trans.
-Polítiques adreçades a les persones grans lgtbi
-Contundència contra la BIFÒBIA, TRANSFÒBIA , LESBOFÒBIA I HOMOFÒBIA
-Actuacions encaminades a recuperar la memòria històrica lgtbi
-Plans d'actuacions per facilitar l'emancipació de les joves lgtbi
-Polítiques pro actives encaminades a recollir a refugiats i exiliades lgtbi perseguides i/o amb legislació punitiva al seu país d'origen
-Garantir el dret efectiu a la resignació de sexe a càrrec de la seguretat social. DESPATOLOGITZACIÓ DE LA Transsexualitat.
-Polítiques efectives cap a la diversitat afectiu-sexual i a la diversitat de famílies en concret suport a les famílies lgtbi i les seves demandes.

Desapareix la placa de la Glorieta de la transsexual Sònia del Parc de la Ciutadella. Via Directa

FERRAN DOMÈNECH08/09/2015 Directa
Una fotografia feta per un veí el diumenge a la una del migdia mostra com la placa ja no es trobava al seu lloc habitual en el moment de fer la instantània. La placa media un 1'30 metres d'alçada i estava situada davant la Glorieta de la transexual Sònia, al Parc de la Ciutadella de Barcelona, al lloc exacte on set neonazis van propinar una brutal pallissa a Sònia Rescalvo Zafra, assassinant-la la matinada del 6 d'octubre de 1991. Casualment, el robatori es va dur a terme exactament un mes abans de la tràgica efemèride. Tot i així, l'estructura que subjectava la placa s'ha mantingut al seu lloc original; el robatori es va cometre descargolant els vuit cargols que subjectaven la placa.
Després que l'Observatori Contra l'Homofòbia hagi notificat la desaparició a l'Ajuntament de Barcelona, aquest ha respost indicant que es tracta d'un acte vandàlic, tot i que no poden concretar si es tracta d'una agressió transfòbica. El consistori barceloní també ha explicat que les càmeres del Parc de la Ciutadella no han captat el moment del robatori, ni cap persona sortint del parc amb un objecte de la mida de la placa. L'Ajuntament també ha manifestat la voluntat de posar una nova placa que ocupi el mateix lloc. Per la seva part, Eugeni Rodríguez, portaveu de l'Observatori Contra l'Homofòbia, ha valorat positivament que es vulgui posar una nova placa en el menys temps possible, però insisteix que cal investigar els fets i trobar-ne l'autor.

Aquella nit de fa 24 anys els joves que van posar fi a la vida de Sònia Rescalvo Zafra també van ferir a una altra transsexual i a tres captaires. La placa estava al Parc de la Ciutadella des del 6 d'octubre de 2013, moment que la glorieta va rebre el nom de Glorieta de la Transsexual Sònia, després d'una llarga reivindicació per part de col·lectius LGTBI.

OCH I EL SINDICAT IAC SIGNEM CONVENI DE COL.LABORACIÓ.

Signatura conveni de col.laboració entre el sindicat IAC i l' Observatori Contra l'Homofòbia. Luis Blanco i Eugeni Rodriguez en representacio de les dues organitzacions. Es el segon conveni amb un sindicat- Ja funciona un amb CCOO- que te com a objectiu aturar la discriminacio per lgtbi+fobia laboral


"LIADA" CONTRA L'HOMOFÒBIA. GRAN FESTA 10 SETEMBRE RAZZMATAZZ

"LIADA" CONTRA L'HOMOFÒBIA
. Aquest dijous "Las Cinco" La unión de cinco fiestas de Barcelona (Churros con Chocolate, La Ka, La Rebujito, Popair y Somoslas ) Organitzen una gran festa a la sala Razzmatazz on tindrés tots els components necessaris per viure una nit especial amb el millor ambient i dj's, una festa on poder ballar i gaudir amb total llibertat. Una Liada de festa que no et deixarà indiferent i que vol posar l'accent en la lluita contra el bullying homòfob. Part dels beneficis de la nit aniran per l'Observatori Contra l'Homofòbia, una molt bona iniciativa per poder donar suport a les víctimes i denunciar la LGTBI+FÒBIA.
No t'ho pensis i compra ja la teva entrada. Vine a"LIADA" CONTRA L'HOMOFÒBIA.
DIJOUS 10 DE SETEMBRE A SALA RAZZMATAZ A PARTIR DE LES 23.59H

"EL DIARIO DEL CHE GAY EN CHILE" PRESENTACIONS A MADRID I BARCELONA

"El Diario del Che Gay en Chile" se presenta en Madrid  el 9 de septiembre a las 19:30 h en el Colectivo de Lesbianas, Gays, Transexuales y Bisexuales de Madrid COGAM, calle Puebla 9, Madrid, con la intervención de Carla Antonelli, Diputada Transexual por Madrid; Cristian Cuevas Zambrano, Director Ejecutivo de Fundación Emerge Chile; Eugeni Rodríguez, Portavoz del Frente de Liberación Gai de Cataluña y Gerardo López, periodista y vocal de comunicaciones de COGAM.


PRESENTACIÓ A BARCELONA EL 16 DE SEPTEMBRE A LES 19H A LA LLIBRERIA ANTINOUS

Estat LGTBI-FÒBIA a Catalunya 2016

Estat LGTBI-FÒBIA a Catalunya 2016
Veure tot informe. Versio CORREGIDA

DENUNCIAR LGTBIfòbia

DENUNCIAR LGTBIfòbia
Clip de beteve/och

LLEI CONTRA LA LGTBIfòbia

LLEI CONTRA LA LGTBIfòbia
TEXT OFICIAL

"diversitat afectiva, sexual i de gènere"

"diversitat afectiva, sexual i de gènere"
Consulta la guia

L'ESTAT LGTBIfòbia 2015

Estudi Bullying LGTBIfòbia L'Hospitalet

Estudi Bullying LGTBIfòbia L'Hospitalet
Versió oficial

Resum Any 2016 -LGTBI- OCH

CURT OCH " TOT BÉ"

CURT OCH " TOT BÉ"
CONTRA BULLYING LGTBI

CLIP OCH " LES PARAULES FEREIXEN"

CLIP OCH " LES PARAULES FEREIXEN"
CONTRA BULLYING LGTBI

CARTA NEN PATEIX BULLYING

CARTA NEN PATEIX BULLYING
Denunciat per l'OCH

ANIVERSARI DE L'OCH

ANIVERSARI DE L'OCH
10 DE DESEMBRE

QUE FER ENCAS BULLYING

QUE FER ENCAS BULLYING
GUIA PRÀCTICA

GUIA PRÀCTICA LLEI CONTRA HOMOFÒBIA

GUIA PRÀCTICA LLEI CONTRA HOMOFÒBIA
Consulta ON LINE

DIADA LGTBI Ripollet

DIADA LGTBI Ripollet
VIDEO IDEMTV

LLIURES I IGUALS

LLIURES I IGUALS
Serie documental sobre llei contra lgtbifobia

DEFENSEM VÍCTIMA LGTBIfòbia

DEFENSEM VÍCTIMA LGTBIfòbia
Video Acte OCH

PREMIS 17 DE MAIG

PREMIS 17 DE MAIG
OCH VIDEO

REBUIG MASSACRE ORLANDO

REBUIG MASSACRE ORLANDO
1000 PERSONES CONTRA ODI

INFOGAI 196

INFOGAI 196
Primavera 2016

ATENCIÓ VÍCTIMA LGTBIfòbia

500 PERSONES DIEM NO BULLYING

500 PERSONES DIEM NO BULLYING
CONCENTRACIÓ DE LGTBIcat

L'Estat de l'Homofòbia a Catalunya 2014

Estat de la LGTBIFÒBIA a Barcelona

Estat de la LGTBIFÒBIA a Barcelona
INFORME OFICIAL

ATUREM BULLYING PER LGTBIFÒBIA

ATUREM BULLYING PER LGTBIFÒBIA
IMPLEMENTACIÓ LLEI LGTBI

SÍNDIC INICIA INVESTIGACIÓ

SÍNDIC INICIA INVESTIGACIÓ

LA TRASFÒBIA ENS MATA

LA TRASFÒBIA ENS MATA

ATENCIÓ VÍCTIMA HOMOFÒBIA

ATENCIÓ VÍCTIMA HOMOFÒBIA
10.12.2015.Presentació

LLAÇ HUMÀ CONTRA LA SIDA

LLAÇ HUMÀ CONTRA LA SIDA
RIPOLLET

27 EE LGTBI

27 EE LGTBI
COMUNICAT CLOENDA

40 ANYS DEL FAGC

40 ANYS DEL FAGC
RESUM JORNADES I FOTOS

1 ANY LLEI LGTBI

UN ANY LLEI CONTRA LGTBIfòbia

FAGC 40 ANYS

FAGC 40 ANYS
TRENCANT LA NORMA

DIA VISIBILITAT BISEXUAL

DIA VISIBILITAT BISEXUAL
23 DE SETEMBRE

COMPROMÍS IMPLEMENTAR LLEI LGTBI

COMPROMÍS IMPLEMENTAR LLEI LGTBI
DIMARTS 22S. 12.30H.MONUMENT LGTBI

PER SER MEMBRE DE L'OCH

PER SER MEMBRE DE L'OCH
Col.labora amb l'Observatori Contra l'Homofòbia

EL DIARIO DEL CHE GAY ENCHILE

EL DIARIO DEL CHE GAY ENCHILE
Presentació a Barcelona 16 Septembre

RADIOGRAFIA LESBOFÒBIA A CATALUNYA

RADIOGRAFIA LESBOFÒBIA A CATALUNYA
Estudi OCH

L'HOMOFÒBIA NO FA GRÀCIA

L'HOMOFÒBIA NO FA GRÀCIA
Galeria fotos

RADIOGRÀFIA LGTBI+FOBIA BARCELONA

OF VIRTUAL DENÚNCIES GENERALITAT

COM TREBALLA L'OCH (gaylestv)

COM TREBALLA L'OCH (gaylestv)
Observatori Contra l'Homofòbia

COM DENUNCIAR LGTBIfòbia (idemtv)

COM DENUNCIAR LGTBIfòbia (idemtv)
OCH

Power Point OCH.

Power Point OCH.
Feina OCH, que fer agressiò,la Llei contra la lgtbi+fobia

ENTREVISTA EUGENI RODRÍGUEZ . OCH

ENTREVISTA EUGENI RODRÍGUEZ . OCH
IMPLEMENTACIO LLEI

"LA LLUITA CONTRA L'HOMOFÒBIA "

"LA LLUITA CONTRA L'HOMOFÒBIA "
VIDEO CANAL 33.LATITUDS

VIDEO IMPLEMENTACIÓ LLEI

VIDEO IMPLEMENTACIÓ LLEI
NO VOLEM PAPER MULLAT

INFO DENUNCIAR HOMOFÒBIA GENERALITAT

Mapa contra lgtbifobia estat espanyol

Mapa contra lgtbifobia estat espanyol

DENÚNCIA ON LINE

DENÚNCIA ON LINE
LGTBIFOBIA

INFO LLEI CONTRA LGTBIfòbia

INFO LLEI CONTRA LGTBIfòbia
GUIA PRÀCTICA

DENUNCIAR PER LLEI CONTRA LGTBIfòbia

DENUNCIAR PER LLEI CONTRA LGTBIfòbia
COM DENUNCIAR LGTBIfòbia

OCH A FACEBOOK

OCH A FACEBOOK
SEGUEIX TOTA INFORMACIÓ OCH