27 ENCUENTROS ESTATALES LGTBI- SITGES 13,14 Y 15 DE NOVIEMBRE

DEL 13 AL 15 DE NOVIEMBRE,

CRÒNICA I RESUM FOTOGRÀFIC DE 40 ANYS FAGC.

40 ANYS FAGC. Recepció Alcaldessa

40 ANYS FAGC. Recepció Alcaldessa

40 ANYS FAGC. Recepció Alcaldessa
40 ANYS DE FAGC.

40 anys de lluita incessant, de companyes i companys que ens han regalat el seu temps i amor, d'altres que ens han deixat. 40 anys trencant la norma, estimant com vulguem. Aquest 23 d'octubre de 2015 per primer cop a la història l'alcaldessa de Barcelona ens rebia en una recepció oficial i ens feia entrega d'una placa pas previ a la concessió de la medalla d'or de la ciutat. Una recepció que posa en valor la immensa feina feta pel FAGC durant tots aquests anys. El dia anterior també l'alcalde de Ripollet ens rebia a la sala de plens. A la tarde al Palau Robert van presentar la jornada on el secretari del FAGC remarcava tots els guanys pel col·lectiu lgtbi que han anat de la mà del FAGC. El president del FAGC recordava els durs anys de la transició donant la paraula el nostre fundador l'Armand de Fluvià que va fer una exposició rigorosa de com es va crear l'organització i la lluita contra la llei de perillositat social, amb un record especial pet totes les companyes que ens van deixar. El Mikel va explicar com la mateixa lluita va arribar a Euskadi.
El portaveu del FAGC va donar la paraula a l'Elena Longares, Joaquim Roqueta, Rubén López i Ilaria Toppe que van aprofundir en la diversitat del moviment lgtbi i la necessitat de no baixar la guarda davant la intolerància i el feixisme. Los Lastones van posar poesia a la cloenda i a la nit un impressionat i emotiu sopar de germanor va posar de moment punt final a la commemoració.
40 ANYS FAGC. Recepció Alcaldessa

40 ANYS FAGC .Palau Robert
40 ANYS FAGC. Palau Robert

40 ANYS FAGC Palau Robert
40 ANYS FAGC.Recepció Alcaldessa
40 ANYS FAGC .Palau Robert

40 ANYS FAGC .Palau Robert


40 ANYS FAGC .Palau Robert40 ANYS FAGC .Palau Robert
40 ANYS FAGC .Palau Robert


40 ANYS FAGC .Palau Robert

40 ANYS FAGC .Palau Robert
40 ANYS FAGC .Palau Robert

40 ANYS FAGC .Palau Robert
40 ANYS FAGC .Palau Robert

40 ANYS FAGC .Palau Robert
40 ANYS FAGC.Sopar


40 ANYS FAGC .Palau Robert


40 ANYS FAGC. Palau  Robert


40 ANYS FAGC. Sopar

FAGC: "Somos gays,bisexuales, lesbianas, transexuales, obreros y catalanes"

Portavoz FAGC: "Somos gays,bisexuales, lesbianas, transexuales, obreros y catalanes"
Berta Reventós

Barcelona, 23 oct (EFE).- "Somos gays,bisexuales, lesbianas, transexuales, obreros y catalanes", ha asegurado el portavoz del Frente de Liberación Gay de Cataluña (FAGC), Eugeni Rodríguez, que, con motivo de su 40 aniversario, ha reivindicado la lucha del colectivo LGTBI.

En una entrevista con Efe, Rodríguez, que es Presidente del Observatorio contra la Homofobia, ha explicado que el cuadragésimo aniversario del FAGC celebra el progreso evidente en un recorrido que parte "de la Ley de Peligrosidad Social del franquismo", represora de homosexuales, mendigos, prostitutas y cualquier elemento considerado antisocial, hasta "la ley contra la LGTBI+fobia, hecha por nosotros y que es pionera en el mundo".

El portavoz del FAGC ha sostenido que esta ley "es un referente" porque garantiza los derechos del colectivo LGTBI y, a la vez, busca "erradicar la violencia contra éste" gracias al artículo 11 sobre la obligación que tienen las autoridades de intervenir en una situación de LGTBI+fobia, en la cual "deberían recurrir a los Mossos y a la Fiscalía".

Sin embargo, desde el FAGC aseguran que no están contentos con la aplicación del texto por parte del Govern de CiU que, según ellos, "votó a favor de la ley forzadamente", ante un voto favorable y entusiasta por parte de ERC, PSC, ICV-EUiA, C's y la CUP en el Parlament, y que por esto "no la está desarrollando en toda su dimensión".

Por ejemplo, Rodríguez ha explicado que el FAGC tiene constancia de que en algunos hospitales catalanes continúa exigiéndose un diagnóstico de disforia de género a las personas que quieren someterse a una operación de cambio de sexo, medida que ya no está prevista en la nueva ley catalana, aunque continúa vigente en la estatal y en la Organización Mundial de la Salud (OMS).

Ante una hostilidad generalizada hacia el colectivo LGTBI, Rodríguez ha defendido que "es imprescindible" organizarse políticamente porque "aún queda mucho por hacer", y ha recordado los recientes (y vigentes) casos de homofobia institucionalizada en Rusia y Francia.

Así, el portavoz del FAGC ha recriminado a las administraciones públicas de Cataluña "una falta de financiación" para "dotar al movimiento de todos los recursos necesarios para seguir adelante" en la tarea de "cambiar miles de años de convenciones y discriminaciones", y ha señalado que "hasta el año 1980 el FAGC era ilegal, y hasta el 92, los homosexuales eran considerados enfermos por la OMS".

Rodríguez ha querido recordar a las principales figuras del FAGC durante los primeros años en la clandestinidad, Armand de Fluvià y Jordi Petit, y ha remarcado el compromiso del colectivo LGTBI con el movimiento feminista, del cual ha asegurado haber "aprendido muchísimo", así como la lucha "contra el militarismo" en España, por "la carga machista que conlleva".

Con motivo del 40 aniversario de la organización, mañana viernes 23 de octubre se llevarán a cabo una serie de actos conmemorativos, de memoria y de reivindicación en Barcelona, en los que participarán la concejal de políticas LGTBI del Ayuntamiento de la capital catalana, Laura Pérez, la consellera de Gobernación, Meritxell Borràs, y la alcaldesa de Barcelona, Ada Colau. EFE

VIDEO DE COM FER DENÚNCIA LLEI CONTRA LA LGTBI+FÒBIA

Una llei que protegeix via xip/tvExplicació de les novetats jurídiques referides a la inversió de la càrrega de la prova i el règim sancionador a partir de la denúncia per discriminació de Daniel Celma al Casal Tramuntana.Una llei que protegeix

Lliures i iguals


FAGC; 40 ANYS TRENCANT LA NORMA. COMUNICAT OFICIAL I CARTELL

COMUNICAT OFICIAL " FAGC: 40 ANYS TRENCANT LA NORMA "
cartell 40 anys fagc
El Front d'Alliberament Gai de Catalunya-FAGC- fem enguany 40 anys. Va ser el desembre de 1975 els Caputxins de Sarrià on el FAGC és constituïa en la primera assemblea de l'organització. El FAGC, hereu del MELH, és l'organització degana del moviment d'alliberament lgtbi (Lesbià, Gai,Transsexual, bisexual i intersexual) a Catalunya i a l'Estat Espanyol.
Una història plena de lluites incessants pels drets i llibertats del col·lectiu lgtbi. A 1977 organitzaríem la primera manifestació a les rambles de Barcelona en contra de la llei de perillositat social i feiem el primer gran míting al cinema Niza de Barcelona, mesos després es treia el suposi't de l'homosexualitat de la llei. L'any 1980 i fruit de la gran solidaritat de moltíssims ajuntaments, partits polítics, organitzacions socials i personalitats del món de la cultura, es legalitzava el FAGC, 5 anys després de la seva formació.
Aquests primers anys van ser molts els companys i companyes que van treballar des de la clandestinitat i l'il·legalitat per posar els fonaments dels nostres pilars bàsics com a moviment. Cal recordar i agrair a totes la seva feina. Recordar també a totes les que ja no estan entre nosaltres.
Volem fer un homenatge a dos persones que continuen lluitant pels nostres drets, l'Armand de Fluvià fundador del FAGC, i en Jordi Petit ex-Coordinador General del FAGC. Moltes gràcies per fer possible el FAGC.
També volem fer un homenatge a tantes i tantes militatnts que ens han regalat i regalen el seu temps per fer un mon sense lgtbi+fòbia
Durant aquest 40 anys han estat molts els moments importants vers a la conquesta de les nostres dignitats com a moviment. La campanya "Estima com vulguis", l'aparició d'Institut Lambda l'any 1976, la creació de grups a la resta de l'Estat, la formació de COFLEHEE-Coordinadora de Frentes de Liberación Homosexual del Estado Espanyol-, les primeres mostres de cinema gai, el carnaval gai, el InfoGai...
Anys de lluita contra les agressions i discriminacions legals, a l'exèrcit i contra la mili, la llei d'escàndol públic, la minoria d'edat, el dret al matrimoni, la lluita contra la SIDA i el VIH- Que tants companys es va portar-, contra el catecisme de l'església catòlica i a favor de l'Apostasia.
Anys de lluita contra la violència vers les persones LGTBI, l'assassinat de la transsexual Sònia, les fitxes policials a Sitges.
Anys de visibilitzar les nostres vides, les nostres expressions i el nostre afecte i sexualitat. 40 anys de lluita pel dret al propi cos i la plena i absoluta llibertat sexual.
40 anys on van assolir la llei del matrimoni i d'identitat de gènere.
40 anys sortint al carrer "La teva por la seva força". 40 anys construint referents de memòria històrica lgtbi.
40 anys i encara lluitant contra la patologització de la transsexualitat, dien no a la disfòria de gènere al llistat de malalties de l'OMS.
40 anys de lluita per un país lliure de Bifòbia, Homofòbia, Lesbofòbia i Transfòbia.
40 anys que ens hi han portal fruit de la feina de tot el moviment a una de les lleis més importants de la nostra història. La llei contra la LGTBIfòbia, aprovada el 2 d'octubre de 2014, pionera al món pels nostres drets i llibertats.
40 ANYS LLUITANT AL COSTAT DE LES PERSONES LGTBI
40 ANYS TRENCANT LA NORMA

www.euia.cat : : El GUE/NGL porta la llei catalana contra la LGTBIfòbia al Parlament Europeu

www.euia.cat : : El GUE/NGL porta la llei catalana contra la LGTBIfòbia al Parlament Europeu

Presentan en el Parlamento Europeo la ley contra la LGTBIfobia

Presentan en el Parlamento Europeo la ley contra la LGTBIfobia

El colectivo gay denuncia que no se aplica la ley antihomofobia por "falta de voluntad política" via El Periodico

Subraya el incumplimiento de plazos, la pasividad de las autoridades y la falta de conocimiento de la norma por parte de la sociedad


vÍCTOR VARGAS LLAMAS / BARCELONA
MIÉRCOLES, 14 DE OCTUBRE DEL 2015 - 20.12 H
Miembros del colectivo LGTB celebran la aprobación de la ley contra la homofobia, este jueves en el Parlament.
El colectivo homosexual hace un balance netamente negativo de la aplicación sobre el terreno de la ley contra la homofobia,que este domingo celebrará el primer aniversario de su entrada en vigor. Una consecuencia de la "casi nula implementación" de la norma, en palabras de Eugeni Rodríguez, presidente del Observatori Contra l'Homofòbia (OCH), que achaca la situación a la "nula voluntad política" mostrada por el Govern de CiU para explotar el potencial de una ley "tan pionera" como esta.
Una inoperancia que se aprecia en aspectos como "el incumplimiento de los plazos previstos" en la propia norma, según ha detallado el presidente del Casal Lambda, Emilio Ruiz, con la no promoción de un convenio entre las autoridades, la fiscalía y las entidadesLGTBI (lesbianas, gais, transexuales, bisexuales e intersexuales), prevista a los seis meses de que se promulgara la ley. O en la ausencia de las disposiciones necesarias para la aplicación efectiva del contenido legal y que debía producirse antes de octubre. Tampoco se aprobó la ley genérica contra la discriminación, que debía ver la luz antes de junio del 2015.
Rodríguez ha denunciado la falta de implicación y asunción de responsabilidades de la Generalitat al recordar que el servicio de atención integral a las víctimas de homofobia no es accesible para el público en general y se ha limitado a la entrega de un listado de estos profesionales a las entidades que representan al colectivo. "No está presente en la web de la Generalitat, en el Departament de Benestar i Família... No hay forma de que una víctima pueda saber con quién ponerse en contacto", ha dicho Rodríguez.
El dirigente del OCH ha destacado que de las más de 80 denuncias recibidas por casos de agresión o discriminación "la gran mayoría" se siguen canalizando a través del observatorio ante la inoperancia de las autoridades y la falta de conocimiento que hay sobre la norma. "Cuando las víctimas contactan con nosotros y les informamos de las posbilidades recogidas por la ley alucinan porque casi nadie conoce la ley", ha destacado.

Reproducción asistida limitada

Rodríguez ha detallado que los datos provisionales desde la entrada en vigor de la norma revelan que un 60% de las denuncias que reciben son de personas gais, un 18,6% de tipo genérico, un 12% en el caso de lesbianas y un 8,75% en casos de transexuales. Más de la mitad de las denuncias se registran en la ciudad de Barcelona, seguida por Girona y el Vallès Oriental y Occidental.
Elena Longares, miembro de Gais Positius ha destacado como otro de los grandes déficits que se encuentra el colectivo con la no aplicación efectiva de la norma la imposiblidad de que una mujer en solitario o una pareja de lesbianas pueda acceder a un tratamiento dereproducción asistida en la sanidad pública como consecuencia del "protocolo en vigor que limita la aplicación del método exclusivamente a heterosexuales".
Quim Roqueta, presidente de Gais Positius, ha extendido a todo el ámbito de la salud la necesidad de aplicar unos protocolos específicos, "tal como recoge la norma", para el colectivo homosexual

Les denúncies per homobòfia a Catalunya. Via TV3

Les denúncies per homobòfia a Catalunya

Los colectivos LGTBI recuerdan a Sonia Rescalvo a los 24 años de su asesinato

Los colectivos LGTBI recuerdan a Sonia Rescalvo a los 24 años de su asesinato


La glorieta de la Transsexual Sònia, al Parc de la Ciutadella, ha acollit aquest dimarts l'homenatge que es fa anualment a Sònia Rescalvo, assassinada per un grup de neonazis l'any 1991 a la glorieta que ara duu el seu nom. En l'acte, promogut per la Plataforma LGTBI de Catalunya, hi ha participat la regidora de Ciutat Vella, Gala Pin.
Entre els participants hi ha diverses entitats que representen el col·lectiu LGTBI i recorden que encara queda molta feina a fer. El portaveu de la plataforma LGTBI de Catalunya, Eugeni Rodríguez, ha dit en declaracions a BTV que malgrat les noves lleis i eïnes vigents contra els delictes d’homofòbia, “encara cal treballar molt per erradicar la transfòbia”

FAGC: 40 ANYS TRENCANT LA NORMA.

23 D'OCTUBRE ACTES "40 ANYS DEL FAGC" AL PALAU ROBERT DE BARCELONA.
PROGRAMA PROVISIONAL.
-
-Matí. Recepció a l'Ajuntament de Barcelona
Tarde.
Al Palau Robert.
Presentació jornades "40 anys del FAGC " 17h.
Debat sobre " La creació del FAGC " Amb ponents que van viure la constitució del FAGC.17.15h
Refrigeri.18.45h
Projecció del video sobre la història del FAGC "La memòria de l'Orgull. 19.15
Debat sobre "Reptes de futur pel moviment LGTBI " Amb ponents d'entitats de Catalunya, Estat Espanyol i Internacional. 19.30
Acció Poètica a càrrec de Lastones. 20.40
Tancament.20.55
Posteriorment anirem a un sopar de germanor.
 -22 Octubre. Recepció a l'Ajuntament de Ripollet. 18.30h
40 ANYS DE FAGC
Estem preparant el "Sopar de Germanor" per a totes aquelles persones que vulgueu celebrar amb nosaltres el nostre aniversari.
El preu aproximat serà de entre 25€ i 30€. Heu de confirmar la vostra assistència al correu electrònic següent:
fagc40anys@gmail.com
El lloc del sopar es farà saber per correu electrònic un cop hagis confirmat l'assistència. Ens ho heu de comunicar abans del 10/10/2015

La meitat dels incidents per lgtbi+fòbia comunicats a l'och s’interposen a Barcelona. Via BTV

VIA BTV.

Aquest mes d'octubre fa un any que es va aprovar la llei contra l'homofòbia al Parlament. Segons dades de l'Observatori contra l'Homofòbia, a Catalunya hi ha hagut 77 denúncies, la meitat de les quals s'han interposat a la ciutat de Barcelona. La majoria de denunciants són homes gais i, molt per darrere, hi ha les lesbianes i les persones transsexuals. Les entitats LGTB consideren que encara hi ha molta feina a fer.
El 2 d’octubre de 2014 es va aprovar al Parlament de Catalunya la llei contra l’homofòbia. El recorregut de la llei des d’aleshores permet a les entitats LGTBI fer-ne una primera valoració, tant pel que fa a les xifres als aspectes positius i negatius de la implementació. Segons dades de l’Observatori contra l’Homofòbia, durant aquest any a Catalunya hi ha hagut un total de 77 denúncies. La majoria s’han produït per la via administrativa, de manera que les penes poden oscil·lar des d’una falta fins a una multa o indemnització per a la persona afectada. La via penal, en canvi, s’ha utilitzat menys sovint i en casos d’agressions físiques o verbals greus, o d’actituds d’assetjament continuat.
Un 48 % de les demandes (gairebé la meitat) s’han interposat a la ciutat de Barcelona. Els gais i les persones bisexuals han notificat més del 70 % de conductes homòfobes i ofensives. Molt per darrere ho han fet les lesbianes i, en darrer lloc, les persones transsexuals. La majoria de les queixes a la ciutat, un 17 %, són per discriminació en l’àmbit laboral. Les segueixen les demandes per agressions físiques amb un 11 % dels casos i, en últim lloc, els insults. Les demandes per tracte desigual i en el dret d’admissió augmenten entre les lesbianes. Entre els transsexuals repunten els problemes en el procés sanitari de canvi de sexe, ja que en alguns casos consideren que es patologitza la seva condició. L’Observatori alerta que la discriminació en escoles i instituts ha augmentat més del 8 %.
Justícia lenta, dificultat de recollir proves i manca de protocols
Les entitats LGTB alerten de la lentitud dels processos. Diuen, a més, que les càrregues administrativesi la petició de proves que en alguns casos (com els insults verbals) són difícils de recollir, dissuadeixen moltes persones de denunciar. Per això, reclamen convenis entre la Generalitat i els municipis: l’objectiu és crear protocols i que s’apliqui la llei. En el cas de la ciutat de Barcelona, per exemple, l’Eugeni Rodríguez, de l’Observatori contra l’Homofòbia, considera que “Barcelona és un cas excepcional per la seva importància a Catalunya, i podria aplicar la segona part de la llei, que es refereix al règim d’infraccions i sancions.” Rodríguez creu que l’actual govern municipal està disposat a treballar en aquest sentit, i proposa també que es doti de més formació els funcionaris municipals.
L’Observatori celebra, en canvi, l’ampli coneixement de la norma per part dels organismes judicials i els Mossos d’Esquadra. Demanen, però, més formació per als agents de la Guàrdia Urbana. Diuen també que, per aconseguir que cada cop més víctimes denunciïn, seria necessària una campanya de difusió als mitjans públics. L’Eugeni Rodríguez ho considera imprescindible: “si la norma no es coneix no s’aplicarà. Tenim una llei que podríem dir que encara no ha sortit de l’armari.”

Sentència contra la sanitat de Madrid per marginar dues dones lesbianes

Sentència contra la sanitat de Madrid per marginar dues dones lesbianes

La meitat de les denúncies contra l’homofòbia s’interposen a Barcelona - BTVNOTICIES.cat

La meitat de les denúncies contra l’homofòbia s’interposen a Barcelona - BTVNOTICIES.cat


Un 48 % de les demandes (gairebé la meitat) s’han interposat a la ciutat de Barcelona. Els gais i les persones bisexuals han notificat més del 70 % de conductes homòfobes i ofensives. Molt per darrere ho han fet les lesbianes i, en darrer lloc, les persones transsexuals. La majoria de les queixes a la ciutat, un 17 %, són per discriminació en l’àmbit laboral. Les segueixen les demandes per agressions físiques amb un 11 % dels casos i, en últim lloc, els insults. Les demandes per tracte desigual i en el dret d’admissió augmenten entre les lesbianes. Entre els transsexuals repunten els problemes en el procés sanitari de canvi de sexe, ja que en alguns casos consideren que es patologitza la seva condició. L’Observatori alerta que la discriminació en escoles i instituts ha augmentat més del 8 %.

La meitat de les denúncies contra l’homofòbia s’interposen a Barcelona - BTVNOTICIES.cat

La meitat de les denúncies contra l’homofòbia s’interposen a Barcelona - BTVNOTICIES.cat

BARCELONA APROVA IMPLEMENTAR LLEI CONTRA LA LGTBI+FÒBIA

El plenari de l'Ajuntament de Barcelona aprova moció presentada per ERC a favor implementar la Llei contra la LGTBIfobia a la ciutat. Al ple hem assistit LGTBIcat.
La moció presentada per ERC s'aprovat amb el vot a favor de Barcelona en Comú, ERC,PSC,CiU,C'S i CUP i l'abstenció del PP. L'Alcaldessa Ada Colau ha felicitat la feina i lluita de les entitats lgtbi.
La moció presentada per ERC s'aprovat amb el vot a favor de Barcelona en Comú, ERC,PSC,CiU,C'S i CUP i l'abstenció del PP. L'Alcaldessa Ada Colau ha felicitat la feina i lluita de les entitats lgtbi.

Observatorio Contra Homofobia denuncia la falta de aplicación de la ley LGTBI

Observatorio Contra Homofobia denuncia la falta de aplicación de la ley LGTBI

Estat LGTBI-FÒBIA a Catalunya 2016

Estat LGTBI-FÒBIA a Catalunya 2016
Veure tot informe. Versio CORREGIDA

DENUNCIAR LGTBIfòbia

DENUNCIAR LGTBIfòbia
Clip de beteve/och

LLEI CONTRA LA LGTBIfòbia

LLEI CONTRA LA LGTBIfòbia
TEXT OFICIAL

"diversitat afectiva, sexual i de gènere"

"diversitat afectiva, sexual i de gènere"
Consulta la guia

L'ESTAT LGTBIfòbia 2015

Estudi Bullying LGTBIfòbia L'Hospitalet

Estudi Bullying LGTBIfòbia L'Hospitalet
Versió oficial

Resum Any 2016 -LGTBI- OCH

CURT OCH " TOT BÉ"

CURT OCH " TOT BÉ"
CONTRA BULLYING LGTBI

CLIP OCH " LES PARAULES FEREIXEN"

CLIP OCH " LES PARAULES FEREIXEN"
CONTRA BULLYING LGTBI

CARTA NEN PATEIX BULLYING

CARTA NEN PATEIX BULLYING
Denunciat per l'OCH

ANIVERSARI DE L'OCH

ANIVERSARI DE L'OCH
10 DE DESEMBRE

QUE FER ENCAS BULLYING

QUE FER ENCAS BULLYING
GUIA PRÀCTICA

GUIA PRÀCTICA LLEI CONTRA HOMOFÒBIA

GUIA PRÀCTICA LLEI CONTRA HOMOFÒBIA
Consulta ON LINE

DIADA LGTBI Ripollet

DIADA LGTBI Ripollet
VIDEO IDEMTV

LLIURES I IGUALS

LLIURES I IGUALS
Serie documental sobre llei contra lgtbifobia

DEFENSEM VÍCTIMA LGTBIfòbia

DEFENSEM VÍCTIMA LGTBIfòbia
Video Acte OCH

PREMIS 17 DE MAIG

PREMIS 17 DE MAIG
OCH VIDEO

REBUIG MASSACRE ORLANDO

REBUIG MASSACRE ORLANDO
1000 PERSONES CONTRA ODI

INFOGAI 196

INFOGAI 196
Primavera 2016

ATENCIÓ VÍCTIMA LGTBIfòbia

500 PERSONES DIEM NO BULLYING

500 PERSONES DIEM NO BULLYING
CONCENTRACIÓ DE LGTBIcat

L'Estat de l'Homofòbia a Catalunya 2014

Estat de la LGTBIFÒBIA a Barcelona

Estat de la LGTBIFÒBIA a Barcelona
INFORME OFICIAL

ATUREM BULLYING PER LGTBIFÒBIA

ATUREM BULLYING PER LGTBIFÒBIA
IMPLEMENTACIÓ LLEI LGTBI

SÍNDIC INICIA INVESTIGACIÓ

SÍNDIC INICIA INVESTIGACIÓ

LA TRASFÒBIA ENS MATA

LA TRASFÒBIA ENS MATA

ATENCIÓ VÍCTIMA HOMOFÒBIA

ATENCIÓ VÍCTIMA HOMOFÒBIA
10.12.2015.Presentació

LLAÇ HUMÀ CONTRA LA SIDA

LLAÇ HUMÀ CONTRA LA SIDA
RIPOLLET

27 EE LGTBI

27 EE LGTBI
COMUNICAT CLOENDA

40 ANYS DEL FAGC

40 ANYS DEL FAGC
RESUM JORNADES I FOTOS

1 ANY LLEI LGTBI

UN ANY LLEI CONTRA LGTBIfòbia

FAGC 40 ANYS

FAGC 40 ANYS
TRENCANT LA NORMA

DIA VISIBILITAT BISEXUAL

DIA VISIBILITAT BISEXUAL
23 DE SETEMBRE

COMPROMÍS IMPLEMENTAR LLEI LGTBI

COMPROMÍS IMPLEMENTAR LLEI LGTBI
DIMARTS 22S. 12.30H.MONUMENT LGTBI

PER SER MEMBRE DE L'OCH

PER SER MEMBRE DE L'OCH
Col.labora amb l'Observatori Contra l'Homofòbia

EL DIARIO DEL CHE GAY ENCHILE

EL DIARIO DEL CHE GAY ENCHILE
Presentació a Barcelona 16 Septembre

RADIOGRAFIA LESBOFÒBIA A CATALUNYA

RADIOGRAFIA LESBOFÒBIA A CATALUNYA
Estudi OCH

L'HOMOFÒBIA NO FA GRÀCIA

L'HOMOFÒBIA NO FA GRÀCIA
Galeria fotos

RADIOGRÀFIA LGTBI+FOBIA BARCELONA

OF VIRTUAL DENÚNCIES GENERALITAT

COM TREBALLA L'OCH (gaylestv)

COM TREBALLA L'OCH (gaylestv)
Observatori Contra l'Homofòbia

COM DENUNCIAR LGTBIfòbia (idemtv)

COM DENUNCIAR LGTBIfòbia (idemtv)
OCH

Power Point OCH.

Power Point OCH.
Feina OCH, que fer agressiò,la Llei contra la lgtbi+fobia

ENTREVISTA EUGENI RODRÍGUEZ . OCH

ENTREVISTA EUGENI RODRÍGUEZ . OCH
IMPLEMENTACIO LLEI

"LA LLUITA CONTRA L'HOMOFÒBIA "

"LA LLUITA CONTRA L'HOMOFÒBIA "
VIDEO CANAL 33.LATITUDS

VIDEO IMPLEMENTACIÓ LLEI

VIDEO IMPLEMENTACIÓ LLEI
NO VOLEM PAPER MULLAT

INFO DENUNCIAR HOMOFÒBIA GENERALITAT

Mapa contra lgtbifobia estat espanyol

Mapa contra lgtbifobia estat espanyol

DENÚNCIA ON LINE

DENÚNCIA ON LINE
LGTBIFOBIA

INFO LLEI CONTRA LGTBIfòbia

INFO LLEI CONTRA LGTBIfòbia
GUIA PRÀCTICA

DENUNCIAR PER LLEI CONTRA LGTBIfòbia

DENUNCIAR PER LLEI CONTRA LGTBIfòbia
COM DENUNCIAR LGTBIfòbia

OCH A FACEBOOK

OCH A FACEBOOK
SEGUEIX TOTA INFORMACIÓ OCH