Premis 17M contra la LGTBIfòbia OCH

Les paraules també fereixen - OCH

DIADA ALLIBERAMENT LGTBI RIPOLLET 18 DE JUNY

FEM UNA CRIDA A PARTICIPAR A LA DIADA I MANIFESTACIÓ PER L'ALLIBERAMENT LGTBI. RIPOLLET 18 DE JUNY

Creixen les denúncies per bullyng homòfob a l'escola

Creixen les denúncies per bullyng homòfob a l'escola: L'Observatori contra l'Homofòbia denuncia que la conselleria d'Ensenyament no està desplegant al 100% la llei contra l'homofòbia

Creixen les denúncies per bullyng homòfob a l'escola

Creixen les denúncies per bullyng homòfob a l'escola: L'Observatori contra l'Homofòbia denuncia que la conselleria d'Ensenyament no està desplegant al 100% la llei contra l'homofòbia

EL FAGC REBUTJA EL PACTE DEL CAS BENITEZ I CRIDA A SEGUIR LLUITANT CONTRA LA IMPUNITAT

El portaveu del Front d'Alliberament Gai de Catalunya, Eugeni Rodríguez, diu que el pacte deixa "sense resposta" tots els interrogants oberts arran de la mort de Benítez. La plataforma estudia mobilitzacions i accions futures, conscients que, esgotada la via jurídica, l'única cosa que els queda és rebutjar "al carrer" l'acord i combatre'l des de la política.

" LO QUE EL PACTO SE LLEVÓ " Sobre el cas Juan Andrés Benitez

LO QUE EL PACTO SE LLEVÓ. 

Seria más lógico desde el punto de vista político calificarlo como claudicación. Quizás desde lo jurídico pueda llamarse pacto al intentar asegurar una mínima condena que pudiera evitar una posible absolución.
El terrible acuerdo nos deja fuera de juego a nivel jurídico y se permite poner precio a la vida de una persona -casualidades de la vida maricón y como se cansaron de repetir con otras caracteristicas estigmatizantes-
Que infame los 150000 euros, que horror la condena de bolsillo y que barbaridad dejarlos impunes por las calles.
El pacto evita las respuestas sobre el posible odio y homofobia que pudieran haber tenido cabida en la secuencia de hechos y sobre todo enmudece sus desesperados y dolorosos gritos de angustia que todavia ahora ensordecen y ahogan los más fundamentales derechos fundamentales.
Lo peor de todo la broma de mal gusto sobre el cursillo de DDHH.
El pacto nos arrebató la inocencia y a la vez mostró la cruda cara de la impunidad.

MANIFEST 17 DE MAIG DIA CONTRA LGTBIfòbia VOLEM TOCAR ELS NOSTRES DRETS LGTBI. PROU EXCUSES!!!‪#‎17MCONCENTRACIÓ‬

MANIFEST 17 DE MAIG DIA CONTRA LGTBIfòbia
VOLEM TOCAR ELS NOSTRES DRETS LGTBI. PROU EXCUSES!!!‪#‎17MCONCENTRACIÓ‬


Un any més el 17 de maig, Dia Internacional Contra la LGTBIfòbia sortim al carrer per commemorar l'aniversari, quan l’any 1990 va ser retirada l’homosexualitat del llistat de malalties de la OMS i al mateix temps a denunciar que encara es manté la disfòria de gènere, mantenint la patologització de la transsexualitat.
A Catalunya hem fet un llarg camí cap els drets i les llibertats de les persones LGTBI, que malauradament s'ha trobat amb una barrera política que ha paralitzat que poguéssim tocar els beneficis concrets que es desprenen de la incessant feina, esforç i lluita que es va produir amb l'aprovació de la LLEI 11/2014, del 10 d'octubre, per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.
19 mesos després de l'aprovació de la llei 11/2014 volem que es faci efectiu immediatament el règim sancionador i el dret d'intervenció ideats per posar fi a la incessant impunitat vers la LGTBIfòfia. Segons l'Observatori Contra l'Homofòbia de les 113 denúncies rebudes durant l'any 2015 cap d'ella va rebre una sanció administrativa per part de la Generalitat.
Volem tocar amb els nostres dits la despatologització de la transsexualitat, prevista de forma expressa a l'articulat de la Llei. Que s'apliqui l'article 16 referent a l'àmbit de salut que hauria d'incorporar la perspectiva de gènere i tingui en compte les necessitats específiques de les persones LGTBI, amb la finalitat de garantir el dret a rebre l'atenció sanitària i a gaudir dels serveis de salut en condicions objectives d'igualtat.
També volem gaudir dels nostres drets sexuals i reproductius com a dones lesbianes i bisexuals per accedir a la reproducció assistida amb serveis de suport, assessorament, confidencialitat i respecte a la privacitat. Aconseguir la igualtat de tota la ciutadania en el sistema de salut pública passa també per aprovar i dotar econòmicament d’un pla d’acció per la prevenció del VIH i contra l’estigma relacionat que incorpori totes les noves estratègies de prevenció del VIH (inclosa la Profilaxi Pre Exposició (PrEP) des de una perspectiva de salut sexual així com la formació dels professionals sanitaris per aconseguir avenços reals.
La llei disposa d'un poderós mecanisme per combatre l'assetjament escolar a les persones LGTBI en concret l'article 12.6 diu: "S'ha de vetllar per la conscienciació i la prevenció de la violència per raó d'orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere i oferir mecanismes als centres perquè detectin situacions de discriminació o exclusió de qualsevol persona per les dites raons. En aquest sentit, s'ha de promoure el desplegament efectiu de plans de convivència amb un èmfasi especial en les mesures de prevenció i d'actuació contra l'assetjament de què poden ésser objecte les persones LGBTI en el medi escolar".
Ens cal la implementació dels articles 12, 13 i 14 que han de garantir, entre d’altres, la igualtat d’oportunitats i l’eliminació de tota mena de discriminació en tot el sistema educatiu formal i no formal, i en els materials formatius. Així mateix, exigim que s’acompleixi l’article 22 per tal que les administracions públiques de Catalunya procurin que la documentació́ administrativa s’adeqüi a les relacions afectives de les persones LGBTI i a la diversitat de famílies existent.
Cal prevenir i tractar els efectes perniciosos de l'homofòbia en les persones grans LGTBI. Volem que sigui millor estudiada per les institucions públiques la situació de les persones LGTBI grans que estant soles, són vulnerables i precàries; que sigui reconeguda la necessitat que aquestes persones tenen de ser detectades (amb demanda o sense de l'interessat) i protegides i de comptar amb espais segurs on viure. Que les persones LGTBI grans, soles, vulnerables i precàries siguin considerades per causa de l'homofòbia existent, i als efectes socials oportuns, població en alt risc de patir greus situacions d'assetjament, abús afectiu i patrimonial.
Volem que les accions socials reverteixin a les persones LGTBI, amb diversitat funcional i establir les mesures pertinents per a garantir un tracte i una estada adequats de les persones LGBTI a les dependències policials i a les que estiguin en privació de llibertat.
Per tirar endavant aquestes accions i poder implementar definitivament la Llei 11/2014 cal que estigui dotada d'una partida econòmica als pressupostos de la Generalitat.
VOLEM TOCAR ELS NOSTRES DRETS LGTBI
PROU EXCUSES!

L'OCH I ENSENYAMENT ES REUNEIXEN PER PROTOCOLS BULLYING LGTBI


L'OCH COMPAREIX PARLAMENT PER LGTBIFÒBIA A CATALUNYA 2015,Eugeni Rodríguez i Elena Longares de l'OCH a la com de Igualtat Parlam
ent
El Govern no ha puesto ninguna sanción pese a 113 denuncias ley contra LGTBIfòbia.
Compareciencia del OCH al Parlament
Barcelona, 3 may (EFE).- Los colectivos LGTBI y los partidos de la oposición han emplazado hoy al Govern a implementar la ley contra la homofobia antes del 2 de octubre y han denunciado que de las 113 denuncias presentadas al amparo de esta normativa, la Generalitat no ha impuesto ninguna sanción.
El presidente del Observatorio contra la Homofobia, Eugeni Rodríguez, ha comparecido hoy en la comisión parlamentaria de Igualdad de las Personas y ha pedido que se ponga con fecha límite el 2 de octubre para acabar de implementar la ley y que el gobierno de la Generalitat se comprometa a hacerla cumplir.
Incluso los representantes del PP, que hace más de un año votaron en contra de la ley, han manifestado que la obligación del Govern es implementar las leyes aprobadas.
Rodríguez también ha pedido que los presupuestos de la Generalitat incluyan una partida presupuestaria para poder implementar la ley.
En la comisión también han comparecido los dirigentes de la asociación Chrysallis, asociación que agrupa familias de menores transexuales, que han reivindicado ante los diputados de la comisión sus derechos y los problemas que tienen, igual que han hecho los representantes de la Asociación de Familias LGTB, Vicent Borràs y Reyes Varela. EFE

Estat LGTBI-FÒBIA a Catalunya 2016

Estat LGTBI-FÒBIA a Catalunya 2016
Veure tot informe. Versio CORREGIDA

DENUNCIAR LGTBIfòbia

DENUNCIAR LGTBIfòbia
Clip de beteve/och

LLEI CONTRA LA LGTBIfòbia

LLEI CONTRA LA LGTBIfòbia
TEXT OFICIAL

"diversitat afectiva, sexual i de gènere"

"diversitat afectiva, sexual i de gènere"
Consulta la guia

L'ESTAT LGTBIfòbia 2015

Estudi Bullying LGTBIfòbia L'Hospitalet

Estudi Bullying LGTBIfòbia L'Hospitalet
Versió oficial

Resum Any 2016 -LGTBI- OCH

CURT OCH " TOT BÉ"

CURT OCH " TOT BÉ"
CONTRA BULLYING LGTBI

CLIP OCH " LES PARAULES FEREIXEN"

CLIP OCH " LES PARAULES FEREIXEN"
CONTRA BULLYING LGTBI

CARTA NEN PATEIX BULLYING

CARTA NEN PATEIX BULLYING
Denunciat per l'OCH

ANIVERSARI DE L'OCH

ANIVERSARI DE L'OCH
10 DE DESEMBRE

QUE FER ENCAS BULLYING

QUE FER ENCAS BULLYING
GUIA PRÀCTICA

GUIA PRÀCTICA LLEI CONTRA HOMOFÒBIA

GUIA PRÀCTICA LLEI CONTRA HOMOFÒBIA
Consulta ON LINE

DIADA LGTBI Ripollet

DIADA LGTBI Ripollet
VIDEO IDEMTV

LLIURES I IGUALS

LLIURES I IGUALS
Serie documental sobre llei contra lgtbifobia

DEFENSEM VÍCTIMA LGTBIfòbia

DEFENSEM VÍCTIMA LGTBIfòbia
Video Acte OCH

PREMIS 17 DE MAIG

PREMIS 17 DE MAIG
OCH VIDEO

REBUIG MASSACRE ORLANDO

REBUIG MASSACRE ORLANDO
1000 PERSONES CONTRA ODI

INFOGAI 196

INFOGAI 196
Primavera 2016

ATENCIÓ VÍCTIMA LGTBIfòbia

500 PERSONES DIEM NO BULLYING

500 PERSONES DIEM NO BULLYING
CONCENTRACIÓ DE LGTBIcat

L'Estat de l'Homofòbia a Catalunya 2014

Estat de la LGTBIFÒBIA a Barcelona

Estat de la LGTBIFÒBIA a Barcelona
INFORME OFICIAL

ATUREM BULLYING PER LGTBIFÒBIA

ATUREM BULLYING PER LGTBIFÒBIA
IMPLEMENTACIÓ LLEI LGTBI

SÍNDIC INICIA INVESTIGACIÓ

SÍNDIC INICIA INVESTIGACIÓ

LA TRASFÒBIA ENS MATA

LA TRASFÒBIA ENS MATA

ATENCIÓ VÍCTIMA HOMOFÒBIA

ATENCIÓ VÍCTIMA HOMOFÒBIA
10.12.2015.Presentació

LLAÇ HUMÀ CONTRA LA SIDA

LLAÇ HUMÀ CONTRA LA SIDA
RIPOLLET

27 EE LGTBI

27 EE LGTBI
COMUNICAT CLOENDA

40 ANYS DEL FAGC

40 ANYS DEL FAGC
RESUM JORNADES I FOTOS

1 ANY LLEI LGTBI

UN ANY LLEI CONTRA LGTBIfòbia

FAGC 40 ANYS

FAGC 40 ANYS
TRENCANT LA NORMA

DIA VISIBILITAT BISEXUAL

DIA VISIBILITAT BISEXUAL
23 DE SETEMBRE

COMPROMÍS IMPLEMENTAR LLEI LGTBI

COMPROMÍS IMPLEMENTAR LLEI LGTBI
DIMARTS 22S. 12.30H.MONUMENT LGTBI

PER SER MEMBRE DE L'OCH

PER SER MEMBRE DE L'OCH
Col.labora amb l'Observatori Contra l'Homofòbia

EL DIARIO DEL CHE GAY ENCHILE

EL DIARIO DEL CHE GAY ENCHILE
Presentació a Barcelona 16 Septembre

RADIOGRAFIA LESBOFÒBIA A CATALUNYA

RADIOGRAFIA LESBOFÒBIA A CATALUNYA
Estudi OCH

L'HOMOFÒBIA NO FA GRÀCIA

L'HOMOFÒBIA NO FA GRÀCIA
Galeria fotos

RADIOGRÀFIA LGTBI+FOBIA BARCELONA

OF VIRTUAL DENÚNCIES GENERALITAT

COM TREBALLA L'OCH (gaylestv)

COM TREBALLA L'OCH (gaylestv)
Observatori Contra l'Homofòbia

COM DENUNCIAR LGTBIfòbia (idemtv)

COM DENUNCIAR LGTBIfòbia (idemtv)
OCH

Power Point OCH.

Power Point OCH.
Feina OCH, que fer agressiò,la Llei contra la lgtbi+fobia

ENTREVISTA EUGENI RODRÍGUEZ . OCH

ENTREVISTA EUGENI RODRÍGUEZ . OCH
IMPLEMENTACIO LLEI

"LA LLUITA CONTRA L'HOMOFÒBIA "

"LA LLUITA CONTRA L'HOMOFÒBIA "
VIDEO CANAL 33.LATITUDS

VIDEO IMPLEMENTACIÓ LLEI

VIDEO IMPLEMENTACIÓ LLEI
NO VOLEM PAPER MULLAT

INFO DENUNCIAR HOMOFÒBIA GENERALITAT

Mapa contra lgtbifobia estat espanyol

Mapa contra lgtbifobia estat espanyol

DENÚNCIA ON LINE

DENÚNCIA ON LINE
LGTBIFOBIA

INFO LLEI CONTRA LGTBIfòbia

INFO LLEI CONTRA LGTBIfòbia
GUIA PRÀCTICA

DENUNCIAR PER LLEI CONTRA LGTBIfòbia

DENUNCIAR PER LLEI CONTRA LGTBIfòbia
COM DENUNCIAR LGTBIfòbia

OCH A FACEBOOK

OCH A FACEBOOK
SEGUEIX TOTA INFORMACIÓ OCH